Amazon Web Services (AWS) is wereldwijd het grootste en meest uitgebreide Public Cloud-platform. Dankzij AWS kan jouw organisatie snel, flexibel en zonder grote investeringen een complexe IT-omgeving opbouwen. Waar je ook staat met AWS, Nubos begeleid je met het opzetten van een professionele omgeving.

Amazon Webservices en Nubos

Veilig, snel, flexibel, geen investering en lage kosten. Dat is werken in de cloud. Maar passen clouddiensten wel bij jouw organisatie? En zoja, in welke vorm?

Nubos adviseert bedrijven bij het gebruik van diverse clouddiensten. Of de keuze nou valt op Amazone Web Services of een private cloud maatwerkomgeving; wij helpen niet alleen bij het maken van de keuze, maar kunnen er ook voor zorgen dat je alle voordelen van het platform benut zonder dat je zelf cloud-expert hoeft te worden.

AWS Consultancy

Nubos is al jaren specialist in cloud-oplossingen. Hierdoor kunnen wij bedrijven op alle vlakken van cloud hosting adviseren en, als je dat wilt, het hele project uit handen nemen.

Denk je erover jouw huidige omgeving te verplaatsen naar de cloud, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat het ons weten en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Heb je een geniaal idee voor een nieuwe webapplicatie en wil je direct beginnen met Amazone Web Services; ook dan helpen we je graag verder. Nubos geeft uitleg over de verschillende diensten, zodat je een helder beeld krijgt van de mogelijkheden AWS.

AWS Architectuur

Heb je een webapplicatie of online game, dan wil je natuurlijk dat je gebruikers hier 24/7 probleemloos gebruik van kunnen maken. We kijken graag samen met jou naar de applicatie, om zo te kunnen bepalen welke AWS-omgeving het beste past bij de applicatie. Van een losstaande server tot een schaalbare oplossing; alles is mogelijk! Uiteraard letten we hierbij altijd op de kosten. Je betaalt nooit teveel, terwijl jouw IT-oplossing wel altijd optimaal is.

Configuratie, installatie en migratie

Als je op zoek bent naar een partij die je kan adviseren en begeleiden bij de migratie naar de cloud, ben je bij Nubos aan het juiste adres. We inventariseren het huidige platform, maken een ontwerp- en migratieplan en voeren, als je dat wilt, de migratie uit en nemen daarna het nieuwe platform in beheer. Dit alles in overleg, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken.

Beheer

Veilig, snel, flexibel, geen investering en lage kosten. Dat is werken in de cloud. Maar passen clouddiensten wel bij jouw organisatie? En zoja, in welke vorm? Nubos adviseert bedrijven bij het gebruik van diverse clouddiensten. Of de keuze nou valt op Amazone Web Services of een private cloud maatwerk omgeving; wij helpen niet alleen bij het maken van de keuze, maar kunnen er ook voor zorgen dat je alle voordelen van het platform benut zonder dat je zelf cloud-expert hoeft te worden. Neem vandaag nog contact op en kom alles te weten over de mogelijkheden.

Nadat de behoefte in kaart is gebracht en de keuze voor Amazone Web Services is gemaakt maakt Nubos een analyse van het huidige platform en onderzoeken we de mogelijkheden om het beheer over te kunnen nemen met AWS Managed Services. Uiteraard optimaliseren wij de huidige omgeving, zodat we zeker weten dat de organisatie optimaal gebruikt maakt van het AWS cloud platform en eventueel ook van onze Managed Services. Wil jij je bezighouden met je eigen core-business, dan nemen wij het beheer voor onze rekening. Denk hierbij aan diensten zoals:

  • Updates van het besturingssysteem en de beveiliging
  • Monitoring van de systemen
  • Back-up van data
  • Service en ondersteuning
  • Incident- en probleemmanagement
  • Toegangsmanagement
  • Prestatie-optimalisatie
  • Security-management

Nubos zorgt ervoor dat de servers en applicaties altijd beschikbaar zijn en dat jouw organisatie optimaal gebruik maakt van de schaalbaarheid en flexibiliteit van Amazon Web Services. Zonder kosten vooraf en met duidelijke prijsafspraken.

Contact Info
adres
Ons adres:
Drieboomlaan 5
1624 BA Hoorn
Nederland
Stuur een bericht