Hoe vaak zie je het wel niet gebeuren, medewerkers die dagelijks teksten en cijfers van het ene schermpje in het anders schermpje moeten knippen en plakken. Of uren kwijt zijn aan het sturen van standaard mailtjes aan je klanten. Zonde van de tijd want je hebt het natuurlijk veel te druk voor dat soort werk.

Geen handwerk meer

Wanneer een webapplicatie wordt gekoppeld aan bestaande systemen binnen je organisatie / naar je klanten of leveranciers, neemt de kracht van deze oplossing alleen maar toe. Het uitwisselen van gegevens verloopt daarmee namelijk aanzienlijk makkelijker, sneller en goedkoper.

Het bouwen van een duurzame koppeling is specialistisch werk en vergt vergaande technische kennis. Er zijn namelijk vaak meerdere mogelijkheden om systemen met elkaar te integreren: API/Webservices, webhooks of (S)FTP. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en een succesvolle realisatie.

Technieken

Voor het maken van een koppeling zijn veel verschillende technieken mogelijk. De gebruikte techniek hangt af van het doel en de mogelijkheden van de te koppelen software:

Webapplicaties op maat helpen je organisatie

Wil je een webapplicatie op maat laten bouwen voor specifieke bedrijfsprocessen, uitdagingen of innovatieve ideeën? Of werk je met verschillende softwaresystemen die niet geïntegreerd zijn? Kies dan voor maatwerk webapplicaties van Nubos.

Wij zijn zowel technisch bedrijfskundig onderlegd als gespecialiseerd in het ontwikkelen van online ICT-oplossingen. Een unieke combinatie waar tevreden klanten als Omroep West en Joinuz al jaren hun voordeel mee doen.

Een greep uit eerder gemaakte koppelingen
Geïnteresseerd?

Leg direct jouw uitdaging bij ons voor in de chat of vul het contactformulier in, dan bekijken we geheel vrijblijvend welke oplossingen er voor jou zijn.

Reviews

Wat onze
klanten zeggen
Wiljan Pongers
Wiljan Pongers
Hoofd faciliteiten - Omroep West

Als mediabedrijf zijn we genoodzaakt regelmatig aanpassingen te doen aan allerlei softwaresystemen, aanleveringen, besturingssystemen en werkprocessen.
Voor een aantal van die uitdagingen hebben wij Nubos ingeschakeld om bijvoorbeeld:

- De functionaliteit van ons bestaande redactiesysteem te laten aansluiten bij de diverse online wensen en functionaliteiten.
- Het maken van slimme koppelingen. Voorheen moesten er heel veel handelingen op verschillende plekken en in verschillende systemen worden verricht. Door slimme koppelingen te bouwen heeft Nubos die handelingen weten te reduceren naar 1 plek waar eenmalig informatie ingevoerd wordt.
- Het automatiseren van diverse zaken met behulp van bestaande systemen. Denk daarbij aan automatisch gegenereerde programmakaarten op televisie, de automatische controle en verwerking van diverse logfiles, en - indien noodzakelijk- alarmering op basis van hun inhoud.

De inzet van Nubos voor het maken van allerlei kleine en grote maatwerkoplossingen als aanvulling op, of smeerolie tussen, reeds bestaande systemen is van grote waarde gebleken. Hierdoor kunnen we adequaat reageren op ontwikkelingen in de markt en met een flinke tijdsbesparing onze continuïteit garanderen.

Norbert Koenen
Norbert Koenen
Operationeel directeur - Joinuz

Onze website is een van onze belangrijkste middelen om (potentiele) professionals en opdrachtgevers te informeren over onze dienstverlening en over de vacatures welke we hebben openstaan. Hierbij is het belangrijk om controle te hebben over hetgeen je op je website aan content aanbied.
Halverwege 2016 zijn wij met Nubos in contact gekomen tijdens onze zoektocht naar een partij die ons kon ondersteunen met onze wens om onze frontend in eigen beheer te krijgen. Deze loskoppeling van ons CRM pakket (backend) vonden wij noodzakelijk gezien ons wij ons ambities en groeiplannen.

Coen van Nubos heeft er als projectleider en expert voor gezorgd dat we deze wensen stapsgewijs konden realiseren. Allereerst middels het aanbrengen van koppelingen tussen onze frontend en onze CRM software. Hierdoor kregen we direct veel vrijheid terug.
De hele ontwikkeling van de frontend van de schetstafel naar een www-waardige versie was volgende uitdaging. Hierbij is direct ingespeeld op de nieuwe “standaard” op het gebied van SEO, bigdata, etc.

Op het moment van het schrijven van deze testimonial is Nubos bezig met een standaardisatie slag op het gebied van gegevensverwerking. Wij willen graag het tijdverlies van het overtypen van gegevens gaan minimaliseren. Hierbij zal direct een geautomatiseerd proces worden ingericht voor het versturen van mailings, nieuwsbrieven en andere standaard berichten.

Joinuz zal de komende jaren nog veelvuldig gebruik maken van de diensten van Nubos, we hebben nog een aantal optimalisatieprojecten in de pijplijn zitten waarbij we hun expertise goed kunnen gebruiken!

Contact Info
adres
Ons adres:
Drieboomlaan 5
1624 BA Hoorn
Nederland
Stuur een bericht