Bij Nubos vinden we het belangrijk dat we de mensen kennen. Wat zijn de wensen, kansen en uitdagingen. Geen klant is hetzelfde en dat maakt het leuk een passende oplossing voor eenieder te vinden.

Begeleiding

Wanneer je kiest voor Nubos, kies je voor een persoonlijke assistent voor jouw online uitingen. We helpen je graag de overgang zo makkelijk mogelijk te maken. Wanneer je dit wilt kunnen we al het werk voor je overnemen.

  • Gratis verhuizen van je huidige website
  • Hulp bij instellen van je mail op je computer / telefoon
  • Aanmaken van email adressen
  • Antwoord op al je vragen

Snelheid

Je houdt niet van langzame websites? Je bezoekers ook niet. Als je site traag is, vinden je bezoekers gewoon een andere site om te kopen of informatie van te krijgen. Dat is de reden waarom jouw site wordt gehost op ons exclusieve SwiftServer-platform. Waar het op neerkomt, is dat we sneller zijn dan de concurrentie.
Met onze servers haal je laadsnelheden van de pagina tot 20x sneller dan concurrerende hosts!

Ondersteuning

We geloven niet in een 9-17 werkmentaliteit. Zeker als ondernemer heb je vragen op het moment dat je ergens mee bezig bent. Wanneer dit in de avonduren of in het weekend is, wil je ook gewoon iemand kunnen bereiken. Daarom zijn wij (bijna) altijd bereikbaar, via telefoon, chat en email. 

Vragen?

Laat ons weten waar je naar zoekt en wat je uitdagingen zijn, dan denken we met je mee wat mogelijk is.

Contact Info
adres
Ons adres:
Drieboomlaan 5
1624 BA Hoorn
Nederland
Stuur een bericht