Facebook API koppeling

De mogelijkheden van de Facebook developer omgeving zijn eigenlijk niet te beschrijven. Ze gaan enorm diep en bieden forse mogelijkheden om websites, webapplicaties en datasystemen te verbeteren. Belangrijke toepassingen zijn het verbinden van gebruikersbestanden met Facebook door middel van social login, waarbij mensen snel en eenvoudig op jouw website kunnen inloggen met hun Facebook account.

Naast dat het voor je bezoekers een enorm voordeel kan opleveren, is het voor jou het voordeel dat je toegang krijgt tot veel meer data dan je normaliter van je klant zou weten. (Zelfs als je het zou vragen, dan is dit eenvoudiger voor je klant, omdat je de vragen niet meer hoeft te stellen). Een andere mogelijkheid is om echt werk te maken van de data van je gebruikers, middels de Graph API. Deze omvat echt alles van vriendenlijsten tot conversaties en van groepen tot evenementen. Uiteraard kun je alleen bij de gegevens die jouw gebruiker bewust met je wil delen! Maar ook op het gebied van marketing en adverteren bieden de API's van Facebook heel veel diepgaande mogelijkheden.

Implementeren Facebook API

Van likes op je pagina tot tracking middels een zogenoemde Facebook Pixel, het kan. Wij maken van het implementeren van Facebook API's een succes en helpen je er het maximale uit te halen. Wij hebben de afgelopen jaren vele API koppelingen gemaakt met diverse sociale netwerken waaronder LinkedIn, Youtube, Instagram en meer.

Would you like to receive more information?

Would you like to Facebook develop an API integration? Our experts specialize in creating these APIs. Whatever your needs may be, we can create it for you.

This technology can save your organization a lot of time and money. We have been working with APIs for years and have successfully completed hundreds of projects. This makes us experienced in all industries, and we can create any integration. Request a free quote today and see what an integration can do for your organization.

Social Media

Interested

Curious about what a Facebook API integration can do for your business?

Why wait?

Feel free to contact us without obligation