What does it mean...

Cloud, API, webservice, domain name—those are all terms you constantly hear. But what do they really mean, and how do such things work? Grab a cup of tea or coffee, put on your reading glasses, and settle in.

Nubos viert ISO 9001 Certificering!

Nubos viert ISO 9001 Certificering!

Wij zijn verheugd en trots om met jullie te delen dat Nubos officieel de ISO 9001 certificering heeft behaald! 🌟 Dit is niet alleen een mijlpaal voor ons bedrijf, maar ook een bevestiging van ons voortdurende streven naar excellentie en toewijding aan hoogwaardige dienstverlening.

Why job boards like Indeed, Werkzoeken.nl, Monsterboard, and Talent.com ensure you receive more job applications

Why job boards like Indeed, Werkzoeken.nl, Monsterboard, and Talent.com ensure you receive more job applications

Are you in search of new candidates for your job vacancies? If so, job boards are an essential tool in your recruitment arsenal. Job boards like Indeed, Werkzoeken.nl, Monsterboard, and Talent.com play a crucial role in increasing the visibility of your job openings and attracting potential candidates. In this article, we will discuss the benefits of job boards and also introduce the option to use Nubos Recruit, an innovative solution that allows you to connect directly with your own Applicant Tracking System (ATS) and receive applications directly in your own environment. This eliminates the need to manually convert emails into your ATS, prevents applications from falling through the cracks, and ensures that applications seamlessly integrate into your workflow.

De voordelen van API integratie

De voordelen van API integratie

Wil je graag een API koppeling laten maken om zo je bedrijfsstructuren te optimaliseren? Met het oog op de toekomst waarin digitalisering nog belangrijker wordt, is dit een onmisbare stap. Een API-koppeling die al je systemen met elkaar verbindt, voorkomt immers fouten, bespaart je tijd en is heel kostenefficiënt.

Maatwerk Wordpress plugins voor optimaal website beheer

Maatwerk Wordpress plugins voor optimaal website beheer

Wordpress is het populairste CMS pakket van dit moment. Het geeft de mensen die een website moeten onderhouden veel kracht en mogelijkheden om alles in te richten en te veranderen. Maar soms zou je toch ook graag die integratie hebben met dat ene systeem om je veel werk te besparen en die is er natuurlijk weer net niet. We kunnen je hierbij helpen!

Werken in 'the cloud'

Werken in 'the cloud'

Je ontkomt er tegenwoordig niet meer aan om te werken in de 'cloud'. Of het nou gaat om het opslaan van bestanden of het samenstellen van een fotoboek. Voor alle acties is bijna wel een cloud dienst te vinden. Het gebruiken van deze internet diensten geeft veel voordelen, maar zeker ook over de nadelen moet goed worden nagedacht.

Wat is een domeinnaam precies?

Wat is een domeinnaam precies?

Computers zijn goed met cijfers, dat weet iedereen, maar mensen toch iets minder. Zeker als dit veel cijfers zijn en ook nog eens regelmatig veranderen. Om op het internet toch de juiste weg te vinden zijn domeinnamen bedacht. Want zeg nou zelf 185.104.29.34 of 2a03:b0c0:3:d0::116:2001 is toch net even lastiger te onthouden dan www.nubos.nl

Wat is een API precies?

Wat is een API precies?

We bestellen op webshops, werken 'in-the-cloud', app-en en delen, maar hoe komt al die data eigenlijk van punt A naar B. Hoe 'praten' al die verschillende applicaties met elkaar?

Stress- en loadtests: wat zijn dit en waarom zijn ze zo belangrijk?

Stress- en loadtests: wat zijn dit en waarom zijn ze zo belangrijk?

De drukste momenten zijn altijd de belangrijkste. Hoe zonde zou het niet zijn dat juist op het moment dat je site veel bezoek trekt, deze het niet meer aan kan en stopt met werken. Alle mooie contact momenten met de bezoekers van dat moment gaan verloren en een negatieve indruk blijft bij ze achter.