Automatisch en direct

Vind je het ook vervelend om telkens opnieuw dezelfde gegevens in afzonderlijke systemen in te geven? Het kost niet alleen handen vol tijd, daarnaast is er ook meer kans op een schrijffoutje. Dankzij het gebruik van API-koppelingen, voorkom je deze fouten. De koppelingen zorgen ervoor dat de vele verschillende softwaresystemen met behulp van webservices automatisch data met elkaar uitwisselen, zodat je data altijd up to date is. Als je bv. de software van je bankapp linkt aan je boekhoudingssysteem worden de inkomende betalingen rechtstreeks afgeboekt in je boekhouding.

Kostenefficiënt

Doordat saaie en tijdrovende jobs automatisch door de computer worden uitgevoerd, gaan er minder arbeidsuren verloren. Zo kunnen je werknemers een stuk productiever werken. Ze hoeven immers geen tijd meer te verliezen aan het opzoeken of invoeren van gegevens. Een koppeling bouwen, zorgt ervoor dat deze gegevens met slechts één klik zichtbaar worden. Doordat vele taken wegvallen, krijgen je werknemers ook de kans om hun talenten volop te ontplooien en zo je bedrijf vooruit te helpen.

Overzichtelijk

Als je gebruik maakt van meerdere softwaresystemen, raak je snel het overzicht kwijt. Daarnaast kost het switchen tussen verschillende systemen veel tijd en energie. Dankzij API-koppelingen koppel je onder andere je CRM, je logistieke systeem, je boekhoudsysteem en je chatplatform aan elkaar. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om een bestelling of andere klantgegevens snel en eenvoudig terug te vinden.

Kleine investering, grote verbetering

Vaak heb je jaren geleden geïnvesteerd in de software die je nu eindelijk onder de knie hebt en sta je nogal weigerachtig tegenover de aanschaf van nieuwe software. Door API-koppelingen te laten maken, hoef je dit echter niet te doen. Je kunt gewoon verder werken met de softwaresystemen die je goed kent en hoeft geen nieuwe software te leren kennen. Dit bespaart je niet alleen geld maar ook kostbare arbeidsuren.

Op zoek naar maatwerk?

Ben je klaar om je API koppeling te laten bouwen? Bij Nubos maken wij API-koppelingen op maat van jouw bedrijf. Wil je graag je ERP-systeem koppelen aan je administratiesystemen om zo jouw webshop naar een hoger niveau te tillen? Of voer je graag meer gerichte marketingacties uit door Mailchimp te koppelen aan je CRM-systeem? Wat je wensen ook zijn, bij Nubos maken wij jouw API-dromen graag waar. Bespaar jezelf veel geld, tijd en fouten en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. Wij demonstreren je graag wat een API-koppeling voor jouw bedrijf kan betekenen.