Floyd & Hamilton API koppeling

Floyd & Hamilton is een toonaangevend ATS (Applicant Tracking System) dat is ontworpen om het wervingsproces voor bedrijven te vereenvoudigen. Met behulp van dit krachtige tool kunt u gemakkelijk kandidaten beheren, vacatures plaatsen en sollicitaties beoordelen.

Een van de belangrijkste voordelen van Floyd & Hamilton is de gebruiksvriendelijke interface. Dit betekent dat zowel werkgevers als werknemers gemakkelijk met het systeem kunnen werken, wat leidt tot een efficiƫntere en soepeler wervingsprocedure. Bovendien biedt het systeem verschillende handige functies, zoals de mogelijkheid om CV's te parsen en te matchen met vacatures, een e-mailmarketingtool voor het versturen van aanbiedingen en herinneringen aan kandidaten, en integraties met verschillende sociale mediaplatforms om het bereik van uw vacatures te vergroten.

Met Floyd & Hamilton kunt u ook gemakkelijk feedback geven aan kandidaten en het sollicitatieproces volgen. Dit helpt u om de beste kandidaten te identificeren en te werven, wat leidt tot een sterker en gemotiveerder team.

Al met al biedt Floyd & Hamilton een uitgebreid ATS-systeem dat bedrijven helpt om efficiƫnter en effectiever te werven en te selecteren.

Would you like to receive more information?

Would you like to Floyd & Hamilton develop an API integration? Our experts specialize in creating these APIs. Whatever your needs may be, we can create it for you.

This technology can save your organization a lot of time and money. We have been working with APIs for years and have successfully completed hundreds of projects. This makes us experienced in all industries, and we can create any integration. Request a free quote today and see what an integration can do for your organization.

Recruitment (ATS)

Interested

Curious about what a Floyd & Hamilton API integration can do for your business?

Why wait?

Feel free to contact us without obligation