Instagram API koppeling

Instagram is het door Facebook ingelijfde sociale netwerk wat draait om foto's. De app maakt het voor gebruikers mogelijk om mooie foto's te maken door eenvoudig allerlei effecten en fotolagen toe te passen. Na het maken van de foto kun je deze delen met je volgers, die het kunnen liken en erop kunnen reageren. Het is eigenlijk een beetje als de tijdlijn van Twitter, maar dan puur op basis van foto's.

Er moet wel vooraf gezegd worden: om met de API van Instagram aan de slag te gaan moet je 'app' worden goedgekeurd door Instagram. Ze zijn erg behoudend in het openstellen van data en de keuring is dan ook strikt. Echter, wanneer je hier eenmaal doorheen bent is er vrij veel mogelijk. Zo kun je van een gebruiker die inlogt zijn profiel ophalen, ophalen welke relaties er precies liggen (wie door de gebruiker worden gevolgd / wie de gebruiker zelf volgt) en zaken doen met de likes en comments van de gebruiker.

API van Instagram connectie

Naast alle gebruiker-gerichte zaken kun je bijvoorbeeld ook zoeken naar media met bepaalde tags in een bepaald gebied en kun je media zoeken bij een locatie. De media gerelateerde functionaliteiten zijn vooral leuk voor de toeristische industrie waarbij je kan laten zien hoe een bepaald gebied leeft en wat er wordt meegemaakt.

Would you like to receive more information?

Would you like to Instagram develop an API integration? Our experts specialize in creating these APIs. Whatever your needs may be, we can create it for you.

This technology can save your organization a lot of time and money. We have been working with APIs for years and have successfully completed hundreds of projects. This makes us experienced in all industries, and we can create any integration. Request a free quote today and see what an integration can do for your organization.

Social Media

Interested

Curious about what a Instagram API integration can do for your business?

Why wait?

Feel free to contact us without obligation