OTYS Go! API koppeling

Otys is recruitmentsoftware waarmee je kandidaten en opdrachtgevers kunt beheren in een overzichtelijk systeem. Ook andere belangrijke zaken komen terug in het systeem, waaronder het beheren van de administratie. Vanuit de software kan je dus al veel zaken regelen. Met behulp van een Otys API koppeling kan je het systeem ook nog koppelen aan derde applicaties. Heb je hier hulp bij nodig? Nubos helpt je graag verder.

Wat is Otys?

Ben je op zoek naar recruitmentsoftware? Dan kan Otys nog weleens een goede keuze voor je zijn. Je kunt vrijwel alle processen automatiseren en er zijn veel koppel- en integratiemogelijkheden beschikbaar. Zo kan je kandidaten en opdrachtgevers beheren, maar ook kan je je administratie bijhouden via het systeem. Mocht je nog niet bekend zijn met de software kan je een demo aanvragen. De demo is uiteraard kosteloos.

Vanuit het systeem heb je veel mogelijkheden om te werken met verschillende tools. Je kunt dit bovendien ook nog met derde systemen koppelen aan de hand van een API.

Een Otys API koppeling

Otys is een open systeem waardoor je de mogelijkheid hebt om een API koppeling te (laten) maken. Je kunt dus je eigen inbreng geven aan de software. API staat voor Application Programming Interface en is een techniek die ervoor zorgt dat gegevens uitgewisseld kunnen worden tussen twee systemen. Dit hoef je dan niet langer zelf te doen, maar dit wordt voor je gedaan op de achtergrond. Dat kan jouw organisatie veel geld én tijd besparen, waardoor je dus ook tijd overhoudt voor de écht belangrijke zaken binnen jouw onderneming.

Verschillende toepassingen mogelijk

Wil je graag een Otys API koppeling laten maken? Er zijn verschillende toepassingen mogelijk. Zo kan je het systeem bijvoorbeeld koppelen aan je boekhoudpakket, je e-mailservice of bijvoorbeeld een sms-dienst. Dat zijn slechts nog maar enkele voorbeelden, maar uiteraard zijn er nog talloze andere toepassingen mogelijk. Door middel van de open API kunnen wij twee systemen aan elkaar koppelen. Neem gerust contact met ons op en leg je casus voor!

Andere Otys API koppeling nodig?

Heb je een andere Otys API koppeling nodig? Uiteraard kunnen wij jou daar ook mee helpen. In de vorige paragraaf noemden we enkele voorbeelden, maar er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Heb jij een casus voor ons? Laat het ons gerust weten en wij bespreken de mogelijkheden. Jij hebt het idee en wij zorgen voor de realisatie. Door de jaren heen hebben wij al veel projecten afgerond en hebben wij zodoende ervaring in iedere branche.

Vast bedrag voor een Otys API koppeling

Op basis van jouw wensen brengen we altijd een vrijblijvende offerte op maat uit. Het betreft een vast bedrag, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zodra de koppeling is voltooid, is deze van jou. Je zit dus niet vast aan een duur abonnement. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

Would you like to receive more information?

Would you like to OTYS Go! develop an API integration? Our experts specialize in creating these APIs. Whatever your needs may be, we can create it for you.

This technology can save your organization a lot of time and money. We have been working with APIs for years and have successfully completed hundreds of projects. This makes us experienced in all industries, and we can create any integration. Request a free quote today and see what an integration can do for your organization.

Recruitment (ATS)

Interested

Curious about what a OTYS Go! API integration can do for your business?

Why wait?

Feel free to contact us without obligation