Over ons

Nubos is jouw partner in het uitdenken, installeren, optimaliseren en efficiënter van je IT systemen in huis EN online. Het uitgangspunt van Nubos is dat automatisering ons leven makkelijker moet maken, niet moeilijker. De slogan van Nubos is niet voor niets "Let IT work for you" omdat je maar al te vaak ziet dat mensen met automatisering werken i.p.v. dat automatisering voor je werkt.

Coen van der Kolk

Eigenaar

In mijn loopbaan ben ik actief geweest als coördinator, projectmanager, allround technisch online specialist en systeembeheerder. Bij Nubos bundel ik al deze kennis om een totaal oplossing te bieden voor de klanten.


Specialismen

  • (AWS) Hosting highload websites
  • Praktische oplossingen bedenken en programmeren voor dagelijkse uitdagingen
  • Enthousiastmeren en leiden van IT / Online teams

Het TEAM

Hoewel Nubos op dit moment nog een eenmanszaak is, heb ik in de loop der jaren velen contacten opgedaan in allerlei vakgebieden. Al deze contacten werken nauw samen met Nubos zodat we jou de beste service kunnen bieden.


Specialismen

  • Grafische vormgeving
  • Online marketing
  • Fullstack development
  • Systeembeheer / Helpdesk medewerkers
  • en nog veel meer

Wat onze klanten over ons zeggen

Als mediabedrijf zijn we genoodzaakt regelmatig aanpassingen te doen aan allerlei softwaresystemen, aanleveringen, besturingssystemen en werkprocessen.
Voor een aantal van die uitdagingen hebben wij Nubos ingeschakeld om bijvoorbeeld:

- De functionaliteit van ons bestaande redactiesysteem te laten aansluiten bij de diverse online wensen en functionaliteiten.
- Het maken van slimme koppelingen. Voorheen moesten er heel veel handelingen op verschillende plekken en in verschillende systemen worden verricht. Door slimme koppelingen te bouwen heeft Nubos die handelingen weten te reduceren naar 1 plek waar eenmalig informatie ingevoerd wordt.
- Het automatiseren van diverse zaken met behulp van bestaande systemen. Denk daarbij aan automatisch gegenereerde programmakaarten op televisie, de automatische controle en verwerking van diverse logfiles, en - indien noodzakelijk- alarmering op basis van hun inhoud.

De inzet van Nubos voor het maken van allerlei kleine en grote maatwerkoplossingen als aanvulling op, of smeerolie tussen, reeds bestaande systemen is van grote waarde gebleken. Hierdoor kunnen we adequaat reageren op ontwikkelingen in de markt en met een flinke tijdsbesparing onze continuïteit garanderen.


Wiljan Pongers | Hoofd faciliteiten - Omroep West

Onze website is een van onze belangrijkste middelen om (potentiele) professionals en opdrachtgevers te informeren over onze dienstverlening en over de vacatures welke we hebben openstaan. Hierbij is het belangrijk om controle te hebben over hetgeen je op je website aan content aanbied.
Halverwege 2016 zijn wij met Nubos in contact gekomen tijdens onze zoektocht naar een partij die ons kon ondersteunen met onze wens om onze frontend in eigen beheer te krijgen. Deze loskoppeling van ons CRM pakket (backend) vonden wij noodzakelijk gezien ons wij ons ambities en groeiplannen.

Coen van Nubos heeft er als projectleider en expert voor gezorgd dat we deze wensen stapsgewijs konden realiseren. Allereerst middels het aanbrengen van koppelingen tussen onze frontend en onze CRM software. Hierdoor kregen we direct veel vrijheid terug.
De hele ontwikkeling van de frontend van de schetstafel naar een www-waardige versie was volgende uitdaging. Hierbij is direct ingespeeld op de nieuwe “standaard” op het gebied van SEO, bigdata, etc.

Op het moment van het schrijven van deze testimonial is Nubos bezig met een standaardisatie slag op het gebied van gegevensverwerking. Wij willen graag het tijdverlies van het overtypen van gegevens gaan minimaliseren. Hierbij zal direct een geautomatiseerd proces worden ingericht voor het versturen van mailings, nieuwsbrieven en andere standaard berichten.

Joinuz zal de komende jaren nog veelvuldig gebruik maken van de diensten van Nubos, we hebben nog een aantal optimalisatieprojecten in de pijplijn zitten waarbij we hun expertise goed kunnen gebruiken!


Norbert Koenen | Operationeel directeur - Joinuz

Hij is direct, correct, professioneel en meedenkend. Voor een ondernemer is een probleemloze website een absolute noodzaak, evenals een betrouwbare webbeheerder. Ik kan Coen van der Kolk aan iedereen aanbevelen.


Jos Martin | EHBO4kids

Coen is altijd zeer behulpzaam, wat je vraagt wordt gelijk geregeld. Geen kortaf mailtjes, hij neemt echt de tijd. Hij communiceert duidelijk, wat bijzonder prettig is als je weinig technische kennis hebt. Als klap op de vuurpijl is het nog betaalbaar ook! Zoek je een betrouwbaar adres, dan kan ik Nubos op alle fronten aanraden!


E.J.H. Hoonhout | Haptomotion