ActiveCampaign API koppeling

ActiveCampaign is e-mailmarketingsoftware waarmee je e-mails kunt versturen naar de juiste persoon op het juiste moment. Je kunt het dus zien als slimme e-mailmarketing en het biedt soortgelijke functies als MailChimp of AWeber. Maak je gebruik van deze software en wil je graag een ActiveCampaign API koppeling laten maken? Nubos helpt je graag verder.

Wat is ActiveCampaign?

ActiveCampaign is slimme e-mailmarketingsoftware, welke e-mails stuurt op de momenten dat het interessant is voor de lezer. Je kunt kijken naar de interesses en het gedrag van de personen op je mailinglijst voordat je een e-mail stuurt. Zo wordt het versturen van e-mails veel effectiever. Consumenten en bedrijven krijgen tegenwoordig talloze (spam) mails en daarom is timing erg belangrijk. Deze software kan je hierbij helpen.

In het dashboard vind je een handig overzicht met data. Je hebt geen technische kennis nodig om de software te gebruiken en met behulp van de handige editor kan je prachtige e-mails maken. De e-mails kan je volledig personaliseren en versturen wanneer iemand het graag wil ontvangen. Wil je graag starten met een slimme manier van e-mailen? Dan is deze partij zeker een aanrader.

Een ActiveCampaign API koppeling

Vanuit de software zelf heb je al ontzettend veel mogelijkheden. Zo kan je jouw volledige verkoopproces automatiseren en continue een stroom van klanten creëren. Wil je het helemaal gemakkelijk voor jezelf maken door ook nog externe systemen te koppelen aan de software? Dan kan je een ActiveCampaign API koppeling laten maken.

Dat kan je veel tijd en geld besparen. Onze experts hebben al honderden projecten afgerond en wij zijn thuis in alle branches. Elke koppeling kan gerealiseerd worden.

Verschillende toepassingen voor een ActiveCampaign API koppeling

Wil je een ActiveCampaign API koppeling laten maken? Er zijn verschillende toepassingen waar je aan kunt denken. Zo kan je bijvoorbeeld koppelingen laten maken voor je boekhoudpakket of voor je website CMS.

Ook zijn er toepassingen voor het importen van Excel-bestanden. Zo kan je periodiek data uitwisselen tussen jouw CRM of webshop en de e-mailmarketingsoftware. Je kunt het bijvoorbeeld iedere nacht laten synchroniseren zodat je altijd gebruikmaakt van de actuele data.

Er zijn nog talloze andere koppelingen waar je aan zou kunnen denken. Is jouw situatie hierboven nog niet geschetst? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen iedere koppeling realiseren en helpen je daarom graag verder.

Geen maandelijkse kosten, maar een vast bedrag

Als je een ActiveCampaign API koppeling nodig hebt, wil je natuurlijk direct weten wat het kost. Je wilt ook niet vastzitten aan een langdurig contract waarbij je maandelijks steeds weer geld moet betalen. Nubos kiest er daarom voor om een vast bedrag te rekenen voor de realisatie van API koppelingen. Je weet dus van tevoren precies wat de kosten zijn. Ben je benieuwd naar onze tarieven op basis van jouw vraagstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een ActiveCampaign API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met ActiveCampaign voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op