Recruit Connect Slimme ATS integraties

Met behulp Recruit Connect kan je eenvoudig al je vacatures plaatsen op Indeed, Werkzoeken, ICTergezocht, Technicus, Talent.com, Nationale Vacaturebank en Monsterboard. Door de integratie met de Apply functionaliteit komen sollicitaties en CVs direct in jouw ATS systeem terecht zonder enige handmatige acties. Dit scheelt je veel tijd, werk en frustraties!

Voordelen van dit systeem

Als je kiest voor het systeem van Nubos genieten zowel jij als je sollicitant van vele voordelen. Door een directe integratie met Apply functies van onze partners hoeft de kandidaat het sollicitatie platform niet meer te verlaten EN kan hij gebruik maken van het profiel dat hij of zijn daar reeds heeft. Geen gedoe meer met het aanmaken van gegevens en het uploaden van een CV, met als gevolg dat het aantal reacties op de vacatures enorm zal stijgen. Daarnaast zijn deze sollicitatie goed te herleiden en dus door te meten in rapportages. Hierdoor weet je waar de budgetten heen gaan en hoe je kan sturen om de kwaliteit van de sollicitaties te verhogen. Door de directe terugkoppeling naar jouw ATS systeem hoef je nooit meer opzoek naar 'die CV' in je mail, komen sollicitaties nooit meer tussen wal-en-schip terecht en werk je ook nog eens AVG-proof.

Jobboards

Bij Nubos begrijpen we dat het plaatsen van vacatures op verschillende platforms een tijdrovende klus kan zijn. Daarom hebben we slimme integraties ontwikkeld die het plaatsen van vacatures makkelijker maken. Onze apply integratie voor Indeed, Werkzoeken, TechnicusICTergezochtMonsterboardTalent.com, Adzuna en Nationale Vacaturebank maakt het sollicitatieproces voor kandidaten nog makkelijker. Sollicitanten kunnen direct solliciteren via het platform, zonder dat ze het platform hoeven te verlaten. Hierdoor wordt de drempel voor sollicitanten verlaagd en ontvang je als werkgever meer sollicitaties.

Met onze slimme integraties hoef je niet meer handmatig vacatures te plaatsen op verschillende platforms. Via één centraal systeem kan je jouw vacatures eenvoudig plaatsen op de verschillende platformen en kunnen sollicitaties direct binnenkomen in jouw Applicant Tracking System (ATS). Hierdoor heb je altijd een overzicht van alle sollicitaties en kan je snel en efficiënt de beste kandidaten selecteren.

ATS systemen

ATS staat voor Applicant Tracking System en is software waarmee je je werving- en selectieproces mee kunt beheren. Hiermee kan je vacatures sneller invullen en zodoende op kosten besparen. Er zijn meerdere populaire aanbieders van deze software, waaronder OTYS, CarerixFloyd & HamiltonEasyCruit, MySolution, Bullhorn Staffing en HelloFlex. Nubos heeft slimme API-integraties ontwikkeld voor deze ATS systemen. Zo kan je met Nubos Connect eenvoudig kandidaat gegevens, sollicitaties en CV’s importeren vanaf Indeed en bereik je tot wel acht keer meer sollicitanten. Wanneer je beschikt over een ander ATS, neem een contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

XML samenstellen en koppelen

Door gebruik te maken van het Recruit Connect platform, heb je direct de mogelijkheid een custom XML samen te stellen van jouw vacatures voor andere platformen. Maak bv een XML feed aan voor je website en plaats hierin alle data die jij nodig hebt. Je bent hierdoor niet meer gelimiteerd aan data die het ATS platform ter beschikking stelt in een XML, maar kan hier alle data in kwijt welke ook maar uit te lezen is door de koppeling. Jij bepaalt wat, hoe en waarvoor je de xml samenstelt en gebruikt.

Prijspakketten

Bespaar jezelf veel geld, tijd en fouten en kies voor een van onze oplossingen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende prijspakketten.

 • Recruit-200
 • € 35,- / maand
 • tot 200 sollicitaties / maand
 • tot 250 XML calls / maand
 • Contact
 • Recruit-500
 • € 75,- / maand
 • tot 500 sollicitaties / maand
 • tot 500 XML calls / maand
 • Contact
 • Recruit-2000
 • € 150,- / maand
 • tot 2000 sollicitaties / maand
 • tot 2000 XML calls / maand
 • Contact
 • Recruit-5000
 • € 300,- / maand
 • tot 5000 sollicitaties / maand
 • tot 5000 XML calls / maand
 • Contact

* Facturatie vindt achteraf plaats o.b.v het verbruik van de voorgaande maand. Hierdoor betaal je altijd alleen maar voor wat je daadwerkelijk verbruikt hebt.
** Eenmalige kosten zijn afhankelijk van het ATS, neem contact met ons op voor meer informatie. Mocht er maatwerk nodig zijn zullen deze werkzaamheden in overleg plaats vinden.
*** Neem contact met ons op wanneer bovenstaande pakketten niet toereikend zijn

Meer weten?

Wil je graag meer weten over Recruit Connect? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de chatfunctie, per telefoon of gewoonweg via de e-mail. We horen graag van je.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Recruit Connect API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Recruitment (ATS)

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een Recruit Connect API koppeling voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op