Boekhoudpakket koppelingen

Als ondernemer wil je bezig zijn met de primaire bedrijfsprocessen. Je wilt vooral bezig zijn met je vak en niet met de administratie. Boekhoudpakket koppelingen kunnen erg handig zijn. Zo kan je bijvoorbeeld de facturen van je webwinkel automatisch inboeken via een webshop koppeling of kan je je huidige boekhoudpakket koppelen aan accountantssoftware voor je boekhouder.

Hoe meer je kunt automatiseren, hoe meer gemakken dit met zich meebrengt. Het betekent simpelweg dat je minder tijd hoeft te investeren in de minder leuke taken van het ondernemen. De administratie moet vooral zorgeloos zijn. Er zijn tal van boekhoudpakket koppelingen mogelijk.

Welke boekhoudpakket koppelingen maken wij?

Je hebt keuze uit talloze Nederlandstalige boekhoudpakketten. Voor deze verschillende pakketten zijn ook diverse koppelingen mogelijk. Wil je dit bijvoorbeeld koppelen aan de software van je accountant of wil je graag een webshop koppeling? Nubos heeft ervaring met de onderstaande boekhoudsoftware:

Staat het logo van jouw administratiepakket er niet bij? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Ook met ‘buitenlandse’ boekhoudsoftware hebben wij voldoende ervaring opgedaan. Wij kunnen zodoende elke koppeling realiseren.

Voordelen boekhoudpakket koppelingen voor je administratie

Boekhoudpakket koppelingen kunnen zorgen voor meer efficiëntie. Wil je dat je administratie altijd op orde is? Dan is het raadzaam om een koppeling te maken tussen twee systemen. Hieronder volgt een overzicht van de voordelen:

  • Jouw administratie is altijd up-to-date;
  • Volledig geautomatiseerd op ieder moment van de dag;
  • Geen handmatige handelingen meer, waardoor je zowel tijd als geld bespaart;
  • Facturen kunnen automatisch verwerkt worden;
  • De koppeling werkt vanuit dezelfde applicatie, waardoor je niet hoeft in te loggen op derde systemen.

Welke boekhoudpakket koppelingen zijn er?

Er zijn talloze boekhoudpakket koppelingen, welke je zou kunnen laten ontwikkelen. De koppelingen worden gemaakt vanuit een bronsysteem. Dit kan bijvoorbeeld een e-commercepakket of een CMS-pakket zijn. Er kan dan informatie uitgewisseld worden tussen verschillende systemen. Je kunt hierbij denken aan klantinformatie, werkuren, cao-informatie, lease-informatie, producten of facturen. Dit zijn slechts nog maar een aantal voorbeelden. We leggen dit graag uit aan de hand van een casus.

Een voorbeeldcasus

Reeds hebben wij een koppeling gemaakt tussen de systemen Otys en Nmbrs. De koppeling zorgt ervoor dat informatie voor detachering wordt verstuurd via Otys naar Nmbrs. In Otys wordt de data verwerkt: werkuren, cao-informatie, lease-informatie en meer. Deze informatie kan vervolgens weer gebruikt worden voor het berekenen van de uren, reiskostenvergoeding en eventuele ziekte-uren. Zodoende is er altijd een actueel overzicht tussen twee systemen en is er geen handmatig werk meer nodig. Heb je een soortgelijke casus? Of heb je een andere casus waar wij jou mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Boekhoudpakket API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Administratie

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een Boekhoudpakket API koppeling voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op