Floyd & Hamilton API koppeling

Floyd & Hamilton is een toonaangevend ATS (Applicant Tracking System) dat is ontworpen om het wervingsproces voor bedrijven te vereenvoudigen. Met behulp van dit krachtige tool kunt u gemakkelijk kandidaten beheren, vacatures plaatsen en sollicitaties beoordelen.

Een van de belangrijkste voordelen van Floyd & Hamilton is de gebruiksvriendelijke interface. Dit betekent dat zowel werkgevers als werknemers gemakkelijk met het systeem kunnen werken, wat leidt tot een efficiëntere en soepeler wervingsprocedure. Bovendien biedt het systeem verschillende handige functies, zoals de mogelijkheid om CV's te parsen en te matchen met vacatures, een e-mailmarketingtool voor het versturen van aanbiedingen en herinneringen aan kandidaten, en integraties met verschillende sociale mediaplatforms om het bereik van uw vacatures te vergroten.

Met Floyd & Hamilton kunt u ook gemakkelijk feedback geven aan kandidaten en het sollicitatieproces volgen. Dit helpt u om de beste kandidaten te identificeren en te werven, wat leidt tot een sterker en gemotiveerder team.

Al met al biedt Floyd & Hamilton een uitgebreid ATS-systeem dat bedrijven helpt om efficiënter en effectiever te werven en te selecteren.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Floyd & Hamilton API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Recruitment (ATS)

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met Floyd & Hamilton voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op