Bol.com API koppeling

Bol.com is één van de meest succesvolle webwinkels van Nederland. Dankzij haar goede zakelijke mogelijkheden is het ook voor andere winkeliers interessant hun aanbod op Bol.com te tonen. Hiermee profiteer je eenvoudig van het enorme bereik van deze webwinkel. Handig is het natuurlijk als je hiervoor niet te veel handmatig hoeft te doen. Gelukkig beschikt Bol.com over de zogenoemde Retailer API. Hiermee kun je diverse zaken in en uit het systeem van Bol.com laden.

De massieve infrastructuur van Bol.com stelt je in staat enorm snel, heel veel data uit te wisselen. Daarnaast zijn er diverse methodes (SFTP en een API) om bijvoorbeeld je voorraad mutaties mee te verwerken. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld om je actuele voorraad uit een willekeurig systeem naar het systeem van Bol.com te laten verzenden. Wij checken automatisch of de voorraad gemuteerd is voordat wij een 'call' doen. En het maakt niet uit hoe je voorraad systeem werkt of in elkaar zit.

Kan jouw systeem alleen een CSV met voorraad in een FTP map zetten? Of kan jouw voorraadbeheersysteem alleen via een API bereikt worden? Dat is geen probleem. Met onze ruime ervaring in het leggen van verbindingen kunnen wij nagenoeg alle formaten wel aan. TXT-bestanden, CSV's, Excel bestanden of een API; wij parsen de data en maken er voor Bol.com iets bruikbaars van.

Connectie maken met de Bol.com Retailer API

Misschien heb je naast je Bol.com verkoopkanaal nog een eigen webshop? Dan is het handig dat de voorraad en prijs tussen beide shops gelijk blijft. Je eigen webshop zal leidend zijn; dus wanneer jouw product in je eigen webshop uitverkocht raakt of goedkoper wordt, dit ook automatisch laten aanpassen in je Bol.com shop? Zomaar een mogelijkheid die voor ons simpeler is dan je denkt.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Bol.com API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Webwinkels

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met Bol.com voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op