Facebook API koppeling

De mogelijkheden van de Facebook developer omgeving zijn eigenlijk niet te beschrijven. Ze gaan enorm diep en bieden forse mogelijkheden om websites, webapplicaties en datasystemen te verbeteren. Belangrijke toepassingen zijn het verbinden van gebruikersbestanden met Facebook door middel van social login, waarbij mensen snel en eenvoudig op jouw website kunnen inloggen met hun Facebook account.

Naast dat het voor je bezoekers een enorm voordeel kan opleveren, is het voor jou het voordeel dat je toegang krijgt tot veel meer data dan je normaliter van je klant zou weten. (Zelfs als je het zou vragen, dan is dit eenvoudiger voor je klant, omdat je de vragen niet meer hoeft te stellen). Een andere mogelijkheid is om echt werk te maken van de data van je gebruikers, middels de Graph API. Deze omvat echt alles van vriendenlijsten tot conversaties en van groepen tot evenementen. Uiteraard kun je alleen bij de gegevens die jouw gebruiker bewust met je wil delen! Maar ook op het gebied van marketing en adverteren bieden de API's van Facebook heel veel diepgaande mogelijkheden.

Implementeren Facebook API

Van likes op je pagina tot tracking middels een zogenoemde Facebook Pixel, het kan. Wij maken van het implementeren van Facebook API's een succes en helpen je er het maximale uit te halen. Wij hebben de afgelopen jaren vele API koppelingen gemaakt met diverse sociale netwerken waaronder LinkedIn, Youtube, Instagram en meer.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Facebook API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Social Media

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met Facebook voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op