Indeed API koppeling

Maak je gebruik van Indeed? Bespaar geld en tijd, laat het werk sneller en nauwkeuriger uitvoeren. Koppelingen brengen een hoop voordelen met zich mee, wacht daarom niet te lang en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Indeed Apply: Vereenvoudig en Optimaliseer

Een van de meest indrukwekkende functies van onze Indeed-integratie is het gebruik van Indeed Apply. Door dit te implementeren worden sollicitaties direct in het ATS ontvangen zonder tussenkomst van menselijke handelingen. Dit niet alleen versnelt het proces drastisch, maar het heeft ook bewezen de kosten te verlagen tot wel 20%, terwijl het aantal sollicitaties exponentieel kan toenemen tot wel 4 keer.

Screener Questions: Personaliseer je Sollicitatieproces

Onze integratie ondersteunt het gebruik van screener questions, waardoor recruiters extra vragen kunnen toevoegen aan het sollicitatieproces. Dit verfijnt de selectie van kandidaten en biedt waardevolle inzichten al voordat het interviewproces begint.

Disposition Data: Real-time Inzicht en Optimalisatie

Een ander hoogtepunt is de integratie van disposition data. Deze functie geeft recruiters de mogelijkheid om de actuele status van een sollicitatie terug te melden naar Indeed. Dit feedbackmechanisme voedt het algoritme van Indeed, waardoor de kwaliteit van sollicitaties geleidelijk verbetert.

Custom Velden: Maatwerk voor Effectieve Campagnes

Dankzij Recruit Connect kunnen we specifieke koppelingen maken voor elke klant, inclusief custom data fields. Dit opent de deur naar het versturen van aangepaste velden naar Indeed, waardoor recruiters de campagnes in de Indeed Campaign Manager nauwkeuriger kunnen afstemmen en budgetten effectiever kunnen inzetten.

Optimalisatie per Veld: Verfijnde Campagnes met Logica

Een krachtige functionaliteit van onze integratie is de mogelijkheid om per veld waardes uit het ATS te koppelen, vaste waardes in te voeren, meerdere waardes te combineren of zelfs logica toe te voegen. Hiermee kunnen recruiters aangepaste waardes genereren die in de campagne manager worden gebruikt. Stel je voor dat je campagnes bouwt op basis van specifieke criteria zoals een minimaal vereist salaris voor een vacature.

Naadloze Integratie in Bestaande Processen

Belangrijk is dat Recruit Connect niet alleen invloed heeft op het extraheren van vacatures naar Indeed, maar ook naadloos integreert in bestaande bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het aanpassen van vacaturegegevens of het optimaliseren van sollicitatiedata, wij passen ons in jouw workflow aan.

Recruit Connect transformeert niet alleen de manier waarop je werft, maar opent ook deuren naar een slimmer, sneller en gepersonaliseerder wervingsproces. Ontgrendel het volledige potentieel van jouw werving met Recruit Connect en Indeed.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Indeed API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met Indeed voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op