Instagram API koppeling

Instagram is het door Facebook ingelijfde sociale netwerk wat draait om foto's. De app maakt het voor gebruikers mogelijk om mooie foto's te maken door eenvoudig allerlei effecten en fotolagen toe te passen. Na het maken van de foto kun je deze delen met je volgers, die het kunnen liken en erop kunnen reageren. Het is eigenlijk een beetje als de tijdlijn van Twitter, maar dan puur op basis van foto's.

Er moet wel vooraf gezegd worden: om met de API van Instagram aan de slag te gaan moet je 'app' worden goedgekeurd door Instagram. Ze zijn erg behoudend in het openstellen van data en de keuring is dan ook strikt. Echter, wanneer je hier eenmaal doorheen bent is er vrij veel mogelijk. Zo kun je van een gebruiker die inlogt zijn profiel ophalen, ophalen welke relaties er precies liggen (wie door de gebruiker worden gevolgd / wie de gebruiker zelf volgt) en zaken doen met de likes en comments van de gebruiker.

API van Instagram connectie

Naast alle gebruiker-gerichte zaken kun je bijvoorbeeld ook zoeken naar media met bepaalde tags in een bepaald gebied en kun je media zoeken bij een locatie. De media gerelateerde functionaliteiten zijn vooral leuk voor de toeristische industrie waarbij je kan laten zien hoe een bepaald gebied leeft en wat er wordt meegemaakt.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Instagram API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Social Media

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met Instagram voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op