LinkedIn API koppeling

LinkedIn is momenteel het grootste sociale netwerk gericht op de zakelijke markt. Mogelijkheden als adverteren, vacatures uitzetten en zoeken naar nieuwe medewerkers maakt het platform erg aantrekkelijk. Daarnaast is het voor websites en applicaties van meerwaarde dat gebruikers inloggen via hun Linkedin gegevens; via een zogeheten social login. Dit is doorgaans sneller en eenvoudiger dan regulier inloggen.

Naast de social login-in kun je via de API van LinkedIn ook bepaalde wijzigingen doen in de profielen van gebruikers. Zo kun je bijvoorbeeld de bij jouw organisatie behaalde certificaten automatisch toevoegen aan iemand z'n profiel. Een andere belangrijke functionaliteit is het social sharing / delen van content. Door in je website te werken met bepaalde tags -en middels de API- kun je mensen stimuleren content van jouw website te delen op LinkedIn.

Connectie met de LinkedIn API

Zoals je mag verwachten van een organisatie als LinkedIn bieden zij een solide REST API aan, maar spijtig genoeg wel met enkele beperkingen. In het verleden boden ze aanzienlijk meer API's aan met hun bijbehorende opties. Sinds mei 2015 is dit echter allemaal gesloten. Veel van de zaken zijn alleen nog via een selecte groep partners te organiseren. De mogelijkheden om écht leuke dingen met dit platform te doen worden hierdoor enorm beperkt. Wij zijn echter creatief en denken graag met je mee om het beste eruit te halen.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een LinkedIn API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Social Media

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met LinkedIn voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op