PostNL API koppeling

Zoals PostNL zelf vertelt, sluit hun service naadloos aan op iedere CRM- en/of webwinkel software. En dat maken ze meer dan waar. Met de eenvoudige order verwerking en servicegerichtheid van PostNL bedien je je klanten met enorme gemak en is er voor ieder systeem wel een gepast oplossing.

De API van PostNL is voor zeer geschikt voor webwinkels met maatwerk wensen. Ze bieden een verscheidenheid aan opties die wij eenvoudig voor je kunnen inbouwen in je website of applicatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kunnen aanbieden van verschillende soorten bezorgopties in je webwinkel, automatische track-en-trace mails sturen naar je klanten of status van een verzending kunnen inzien in je eigen systeem. Zo ben je nooit meer tussen verschillende systemen aan het schakelen, maar zie je alles eenvoudig in één overzicht.

De API van PostNL

De functies en plugins die de PostNL API biedt zijn en blijven gratis voor haar gebruikers. Maar deze functies zijn gelimiteerd en kunnen voor de echt doortastende ondernemer nét niet de oplossing zijn die hij/zij wilt. Want wat nu als je een custom webshop of CMS hebt of simpelweg wilt uitbreiden met functies die strekken tot je boekhoudsoftware, reserveer of SMS systeem? Wij helpen je hier graag bij. Jij vertelt ons waar jouw data moet komen, dan verwerken wij 'm middels de API van PostNL.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een PostNL API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Verzending

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met PostNL voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op