Shopify API koppeling

Shopify is een e-commerceplatform, waarmee je je eigen webshop kunt maken. Het wordt verkocht als een abonnementsservice en je kunt hier ook je domeinnaam en webhosting aanschaffen. De installatie wordt voor je verzorgd. Je kiest vervolgens een thema en je kunt al snel aan de slag. Je hebt veel tools waar je mee kunt werken binnen de software, welke worden geleverd binnen je abonnement. Wil je je webshop graag koppelen aan derde systemen? Dan kan je een Shopify API koppeling laten maken.

Wat is Shopify?

Shopify is webshop-software waarmee je erg eenvoudig je eigen webshop kunt maken. Je neemt een abonnement af bij deze partij en je kunt vervolgens een thema installeren op je domeinnaam. Ook als je geen technische kennis hebt kan je prima met deze software werken. Er zijn veel hulpmiddelen aanwezig waardoor je gemakkelijk een website kunt maken. Als je je webshop eenmaal klaar hebt kan je direct betalingen ontvangen via Shopify Payments of je kunt kiezen voor een andere betaalprovider, zoals bijvoorbeeld Mollie.

De software is geschikt voor mensen die een product hebben en deze online willen verkopen. Het biedt de ultieme oplossing voor het verkopen en verwerken van betalingen op een eenvoudige wijze. Je hoeft geen professionele webdesigner te zijn hiervoor.

Een Shopify API koppeling laten maken

Vanuit de software kan je relatief veel zelf instellen. Het betreft een Canadees bedrijf en daarmee zijn er over het algemeen nog weinig koppelingen met Nederlandse software. Wil je je webshop bijvoorbeeld verbinden met je Nederlandse boekhoudpakket? Dan kan het handig zijn om een Shopify API koppeling te laten maken. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het maken van dergelijke koppelingen. De kosten per Shopify API koppeling hangen af van de complexiteit van de opdracht. Leg de casus daarom gerust aan ons voor zodat wij een ureninschatting kunnen doen. Nubos helpt je vervolgens graag verder.

Verschillende toepassingen mogelijk

Er zijn verschillende toepassingen mogelijk. Zo kan je bijvoorbeeld je boekhoudpakket koppelen aan je webshop, maar je kunt ook je CRM-systeem koppelen aan je webshop. Wil je bijvoorbeeld dat jouw facturen automatisch worden ingeboekt in jouw facturatieprogramma? Dan kan je een API laten ontwikkelen. Ook als je je klantendata automatisch wilt laten toevoegen aan je CRM-systeem kan zo’n koppeling erg handig zijn. Het bespaart je veel tijd en geld.

Er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld e-mailadressen verwerken vanuit je webshop in je e-mailsoftware of je bedrijfsapp koppelen aan je webshop. Wil jij graag twee systemen met elkaar koppelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons en we bespreken de mogelijkheden met je.

Vast bedrag voor een Shopify API koppeling

Als wij weten wat je nodig hebt zullen wij altijd een offerte op maat uitbrengen voor de Shopify API koppeling. Wij rekenen hiervoor een vast bedrag en geen maandelijkse kosten. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw gewenste koppeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor offerte. Wij hebben veel ervaring opgedaan in verschillende branches en kunnen daarmee ook iedere structuur voor je realiseren.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Shopify API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Webwinkels

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met Shopify voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op