Stripe API koppeling

Stripe biedt een unieke infrastructuur voor het online factureren en betalen van abonnementen waarbij hun focus ligt op unieke integratie mogelijkheden. Door te koppelen met de API van Stripe kan je eenvoudig online betalingen doen en facturen uitwisselen.

Uniek aan Stripe is hun complete infrastructuur voor het facturen van diensten die periodiek betaald moeten worden. Lever jij diensten op abonnements basis? Dan zorgt Stripe voor de tijdige facturatie en betaling hiervan zodat jij je kunt richten op de dienstverlening.

Daarnaast kun je via Stripe ook normale online betalingen doen via iDeal, credit card, SOFORT en Alipay.

API van Stripe laten koppelen

Stripe zet behoorlijk zwaar in op de ultieme beleving voor je gebruikers. Zeker bij kleine en korte transacties kunnen sommige payment providers nogal in de weg zitten. Denk bijvoorbeeld aan de betaalportalen van banken waarbij je tal van stappen moet doorlopen voor een eenvoudige betaling. Bij Stripe is dat in het eenvoudigste geval een knop waarmee direct de betaling wordt start. Makkelijk, mooi en snel.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Stripe API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Betalingen

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met Stripe voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op