WooCommerce API koppeling

Ontzettend veel webshops maken gebruiken van de software WooCommerce. Dit is een webshop plugin voor WordPress. Je kunt hiermee ‘normale’ website omtoveren tot een webshop en online producten en diensten verkopen. Inmiddels is WooCommerce uitgegroeid tot een van de populairste systemen om een webshop mee te starten. Er zijn ook veel plugins beschikbaar om daarmee je website verder uit te breiden. Wil je het webshop-systeem koppelen aan derde diensten? Dan kan je een WooCommerce API koppeling laten bouwen door Nubos.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een webshop-software, welke je kunt installeren op je WordPress website. In principe is dit gratis. Je kunt echter enkele betaalde extensies kopen waarmee je je webshop verder kunt uitbreiden. Dit zijn vaak abonnementen waar je jaarlijks voor betaalt. De software is bijzonder populair: het is zelfs een van de meest gebruikte systemen om een webshop mee te starten. Als je tijd en geld wilt besparen kan het soms handig zijn om een WooCommerce API koppeling te laten maken.

Een WooCommerce API koppeling

Een WooCommerce API koppeling laten maken kan ontzettend handig zijn. Het bespaart je niet alleen tijd, maar ook veel geld. Bovendien is het soms ook nodig als je je webshop bijvoorbeeld wilt koppelen aan een bepaalde betaalprovider. Want, als je geen betalingen kunt ontvangen zal je webshop ook geen omzet genereren.

Nubos heeft al jarenlange ervaring in het maken van zulke koppelingen. Wij adviseren je graag of je nu standaard of maatwerk nodig hebt voor je webshop. De kosten van een koppeling hangen af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit. Uiteraard gaan wij hierover graag met jou in gesprek en kunnen wij alle koppelingen realiseren die je nodig hebt voor jouw webshop.

Verschillende toepassingen mogelijk voor een WooCommerce API koppeling

Er zijn verschillende toepassingen mogelijk als het gaat om een WooCommerce API koppeling. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een koppeling met je boekhoudpakket of CRM-systeem. Wil je dat je facturen automatisch worden verwerkt in jouw boekhoudpakket, zodat je dat niet meer handmatig hoeft te doen? Dan kan een API hierbij helpen. Het scheelt je zodoende ontzettend veel tijd en je administratie is altijd op orde.

Dat is nog maar slechts een voorbeeld. Je kunt bijvoorbeeld ook klantdata automatisch opslaan in je CRM-systeem. De data vanuit je webshop kan je mee laten exporteren. Je kunt hierbij denken aan omzetcijfers per klant, adressen enzovoort.

Zo zijn er nog talloze andere koppelingen mogelijk. Wil je klanten toevoegen aan een e-mailbestand bijvoorbeeld? Of wil je een mobiele app verbinden met je webshop? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met je.

Offerte met een vast bedrag

Als wij je wensen goed in kaart hebben gebracht brengen wij altijd een vrijblijvende offerte uit. Wij werken met een vast bedrag, waardoor je niet vastzit aan maandelijkse kosten. Ben je benieuwd naar onze tarieven op basis van jouw casus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Would you like to receive more information?

Would you like to WooCommerce develop an API integration? Our experts specialize in creating these APIs. Whatever your needs may be, we can create it for you.

This technology can save your organization a lot of time and money. We have been working with APIs for years and have successfully completed hundreds of projects. This makes us experienced in all industries, and we can create any integration. Request a free quote today and see what an integration can do for your organization.

Webshops

Interested

Curious about what a WooCommerce API integration can do for your business?

Why wait?

Feel free to contact us without obligation