Mailchimp API koppeling

Mailchimp is een van de populairste e-mailmarketingprogramma’s. Je kunt hiermee nieuwsbrieven en mailingen verzenden naar je klantenbestand. Hierbij heb je keuze uit talloze leuke en converterende layouts. Je kunt je klantenbestand vergroten en/of meer verkopen genereren voor jouw business. In een perfecte wereld hoef je niets meer handmatig te doen. Een Mailchimp API koppeling kan je hierbij helpen.

Wat is Mailchimp?

Mailchimp is een programma waarmee je gemakkelijk nieuwsbrieven en mailingen kunt verzenden. Het programma is erg toegankelijk en werkt eenvoudig. Heb je geen technische kennis? Geen probleem, want de software is erg eenvoudig te gebruiken. Je kunt gemakkelijk meerdere lijsten maken en nieuwsbrieven versturen.

Mailchimp is gratis als je niet meer dan 2.000 contacten hebt. Heb je meer dan 2.000 contacten? Dan zijn er een aantal premium pakketten waar je uit kunt kiezen. Bij de premium pakketten heb je ook meer mogelijkheden, zoals A/B-testen of custom branding. Wil je hier meer over weten? Navigeer dan naar de website van het bedrijf.

Een Mailchimp API koppeling laten maken

Als je op deze pagina terecht bent gekomen maak je misschien al wel gebruik van de software en ben je op zoek naar een API koppeling. Wil je de e-mailmarketingsoftware graag combineren met een ander systeem? Dan kan je een Mailchimp API koppeling laten maken. Nubos heeft jarenlange ervaring met het maken van dergelijke koppelingen. Wij hebben al honderden verschillende projecten afgerond voor onze klanten. Wil je hier graag meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verschillende toepassingen mogelijk

In een ideale situatie hoef je nooit meer iets handmatig te doen. Je klanten worden automatisch toegevoegd aan je Mailchimp lijst. Hier zijn wel standaard plugins voor als je bijvoorbeeld een WordPress website hebt. Toch zijn deze vaak niet erg uitgebreid. Wil je bijvoorbeeld alleen klanten toevoegen die 100 euro of meer besteden? Of wil je klanten uit een bepaalde leeftijdsgroep toevoegen aan een bepaalde lijst? Dan kan een Mailchimp API koppeling wel erg handig zijn.

Dat zijn slechts nog maar enkele voorbeelden. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor koppelingen met je boekhoudpakket of CRM-systeem. Dat scheelt je veel handmatig werk, waardoor je tijd en geld overhoudt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Andere Mailchimp API koppeling nodig?

Heb je een andere Mailchimp API koppeling nodig? Dan kunnen wij jou ook helpen. In de vorige paragraaf noemden we enkele voorbeelden, maar er zijn nog talloze andere toepassingen waar je aan zou kunnen denken. Heb jij een casus voor ons? Laat het ons gerust weten en we bespreken de mogelijkheden.

Een offerte met een vast bedrag

Op basis van jouw wensen brengen we altijd een vrijblijvende offerte op maat uit. Dit betreft een vast bedrag zonder maandelijkse kosten. Zodra de koppeling is voltooid, is deze van jou. Je hoeft hier dus geen maandelijkse kosten voor te betalen aan ons. Wel zo eerlijk.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Mailchimp API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met Mailchimp voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op