WooCommerce API koppeling

Ontzettend veel webshops maken gebruiken van de software WooCommerce. Dit is een webshop plugin voor WordPress. Je kunt hiermee ‘normale’ website omtoveren tot een webshop en online producten en diensten verkopen. Inmiddels is WooCommerce uitgegroeid tot een van de populairste systemen om een webshop mee te starten. Er zijn ook veel plugins beschikbaar om daarmee je website verder uit te breiden. Wil je het webshop-systeem koppelen aan derde diensten? Dan kan je een WooCommerce API koppeling laten bouwen door Nubos.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een webshop-software, welke je kunt installeren op je WordPress website. In principe is dit gratis. Je kunt echter enkele betaalde extensies kopen waarmee je je webshop verder kunt uitbreiden. Dit zijn vaak abonnementen waar je jaarlijks voor betaalt. De software is bijzonder populair: het is zelfs een van de meest gebruikte systemen om een webshop mee te starten. Als je tijd en geld wilt besparen kan het soms handig zijn om een WooCommerce API koppeling te laten maken.

Een WooCommerce API koppeling

Een WooCommerce API koppeling laten maken kan ontzettend handig zijn. Het bespaart je niet alleen tijd, maar ook veel geld. Bovendien is het soms ook nodig als je je webshop bijvoorbeeld wilt koppelen aan een bepaalde betaalprovider. Want, als je geen betalingen kunt ontvangen zal je webshop ook geen omzet genereren.

Nubos heeft al jarenlange ervaring in het maken van zulke koppelingen. Wij adviseren je graag of je nu standaard of maatwerk nodig hebt voor je webshop. De kosten van een koppeling hangen af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit. Uiteraard gaan wij hierover graag met jou in gesprek en kunnen wij alle koppelingen realiseren die je nodig hebt voor jouw webshop.

Verschillende toepassingen mogelijk voor een WooCommerce API koppeling

Er zijn verschillende toepassingen mogelijk als het gaat om een WooCommerce API koppeling. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een koppeling met je boekhoudpakket of CRM-systeem. Wil je dat je facturen automatisch worden verwerkt in jouw boekhoudpakket, zodat je dat niet meer handmatig hoeft te doen? Dan kan een API hierbij helpen. Het scheelt je zodoende ontzettend veel tijd en je administratie is altijd op orde.

Dat is nog maar slechts een voorbeeld. Je kunt bijvoorbeeld ook klantdata automatisch opslaan in je CRM-systeem. De data vanuit je webshop kan je mee laten exporteren. Je kunt hierbij denken aan omzetcijfers per klant, adressen enzovoort.

Zo zijn er nog talloze andere koppelingen mogelijk. Wil je klanten toevoegen aan een e-mailbestand bijvoorbeeld? Of wil je een mobiele app verbinden met je webshop? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met je.

Offerte met een vast bedrag

Als wij je wensen goed in kaart hebben gebracht brengen wij altijd een vrijblijvende offerte uit. Wij werken met een vast bedrag, waardoor je niet vastzit aan maandelijkse kosten. Ben je benieuwd naar onze tarieven op basis van jouw casus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een WooCommerce API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Webwinkels

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met WooCommerce voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op