Nimbus API koppeling

Ben je een journalist? Dan hou je ervan om verhalen te vertellen. Je wilt vooral hiermee bezig zijn en niet met randzaken. Technische randzaken moet je dus goed geregeld hebben. Nimbus kan hiervoor erg handig zijn. Je kunt op ieder moment aan de slag op ieder device. Zodoende kan je nieuwsitems sneller publiceren en sneller verspreiden over verschillende platformen. Wil je dit systeem ook nog eens koppelen aan externe systemen? Dan kunnen wij een Nimbus API koppeling voor je realiseren.

Wat is Nimbus?

Nimbus Newsroom is een platform voor journalisten. Journalisten kunnen op ieder moment van de dag toegang krijgen tot het systeem. Het maakt hierbij niet uit of je nu schrijft voor tv, radio of het internet. Met de tools van de software kan je snel een verhaal schrijven en previews bekijken. Ook is er een integratie met social media beschikbaar en kan je je verhaal op meerdere kanalen publiceren. Het maakt je leven dus een stukje gemakkelijker.

Ook zijn er verschillende analytische tools waar je mee kunt werken. Zo kan je ook nagaan wat het bereik is van jouw berichten op social media en het internet. Je kunt je doelgroep bereiken via Twitter, Facebook, Instagram en/of Snapchat via dit systeem. Daarmee is er dus een breed scala aan mogelijkheden.

Het systeem is ontwikkeld door én voor journalisten. Daarmee is een probleem opgelost waar journalisten al jarenlang tegen aanliepen. Via de website van de softwareontwikkelaar kan je je inschrijven. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met deze partij.

Een Nimbus API koppeling laten maken

Wil je graag een Nimbus API koppeling laten maken? Onze experts helpen je graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van API’s en kunnen jouw organisatie veel tijd en geld besparen. Inmiddels hebben wij al honderden verschillende projecten afgerond. In iedere branche zijn wij onderhand bekend.

Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook wanneer je nog niet zeker weet wat je nodig hebt, kunnen wij je verder helpen met jouw casus. Neem dus gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Verschillende toepassingen mogelijk

Als je een Nimbus API koppeling nodig hebt, zijn er verschillende toepassingen mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een integratie met je boekhoudpakket? Of wil je je CRM-systeem koppelen aan de software? Met een API is het allemaal mogelijk: je laat twee applicaties met elkaar communiceren. Heb je een andere casus waar we jou mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.

Een Nimbus API koppeling voor een vast bedrag

Heb je een Nimbus API koppeling nodig? Wij werken niet langdurige contracten, maar met een eenmalige prijs. Je betaalt dus een vast bedrag, welke van tevoren wordt afgesproken door middel van een offerte. Daarmee weet je van tevoren dus precies wat de kosten zijn. Ben je benieuwd naar onze tarieven op basis van jouw casus? Navigeer naar de contactpagina en neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je graag een Nimbus API koppeling laten ontwikkelen? Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van deze API’s. Wat je wensen ook zijn, wij maken het voor je.

Deze techniek kan jouw organisatie veel tijd én geld besparen. Wij werken al jaren met API's en hebben al honderden projecten succesvol afgerond. Daarmee zijn wij thuis in alle branches én kunnen wij elke koppeling realiseren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ervaar wat een koppeling voor jouw organisatie kan betekenen.

Media

Geïnteresseerd?

Nieuwsgierig wat een API koppeling met Nimbus voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom wachten?

Neem vrijblijvend contact op